Ikona za facebook facebook Ikona za telefon 041 97 25 15 Ikona za e-pošto info@minimarket.si
Poslovalnica Maribor
Poslovalnica Maribor

V trgovskem centu City - Maribor, v pritličju zraven kavarne Caffetteria in trgovine Top Shop

Oglejte si ponudbo
Poslovalnica Ptuj
Poslovalnica Ptuj

Na dostopni lokaciji, z lastnim parkiriščem pred trgovino, na Ormoški cesti 16 se nahaja trgovina M-teks z veliko punudbe oblačil in hišnega tekstila

Oglejte si ponudbo

Voile

Ta edinstvena tkanina je idealna izbira za ustvarjanje elegantnih zaves, šalov in lahkotnih poletnih oblačil. Ne glede na to, ali želite osvežiti svoj dom ali svojo garderobo, voile je prava izbira.

Lastnosti Voile Materiala:

  1. Prosojnost: Voile je izjemno prosojen material, ki omogoča, da naravna svetloba nežno prepoji prostor. To naredi voile idealno izbiro za okna in zavese, saj ustvarja prijetno in svetlo okolje.

  2. Lahek in Zračen: Voile je izjemno lahek in zračen, kar ga naredi udobnega za nošenje v poletnih mesecih. Material omogoča, da vaša koža diha, kar je ključnega pomena v vročih dneh.

  3. Vsestranskost: Ta čudovit material se lahko uporablja za številne namene. Izdelajte elegantne zavese, ki bodo osvežile vaš dom, ali pa ustvarite lahkotne poletne obleke, ki bodo poudarile vašo ženstvenost.

Izberite Voile za Eleganco in Udobje:

Voile material je odlična izbira za tiste, ki želijo združiti eleganco in udobje. Ne glede na to, ali ga uporabljate za oblačila ali dekoracijo, vas bo ta material zagotovo očaral. Raziskujte našo ponudbo voile materiala in odkrijte svojo naslednjo ustvarjalno pustolovščino.

Ne spreglejte izdelkov iz naše ponudbe

2024 © Minimarket d.o.o. - Vse pravice pridžane