Ikona za facebook facebook Ikona za telefon 041 97 25 15 Ikona za e-pošto info@minimarket.si
Poslovalnica Maribor
Poslovalnica Maribor

V trgovskem centu City - Maribor, v pritličju zraven kavarne Caffetteria in trgovine Top Shop

Oglejte si ponudbo
Poslovalnica Ptuj
Poslovalnica Ptuj

Na dostopni lokaciji, z lastnim parkiriščem pred trgovino, na Ormoški cesti 16 se nahaja trgovina M-teks z veliko punudbe oblačil in hišnega tekstila

Oglejte si ponudbo

Posteljna pregrinjala

Gre za odeje ali preproge, ki se položijo na vrh postelje in služijo različnim namenom:

  1. Dekoracija: Posteljna pregrinjala so odličen način za dodajanje barve, teksture in stila vaši spalnici. Na voljo so v različnih barvah, vzorcih in materialih, kar omogoča, da prilagodite videz svoje postelje glede na sezono ali svoj osebni okus.
  2. Toplina: V hladnejših mesecih lahko posteljno pregrinjalo dodatno ogreje vašo posteljo. Lahko ga uporabite kot odejo, ki vas bo ohranjala tople, ko spite.
  3. Zaščita postelje: Pregrinjala lahko tudi zaščitijo vašo posteljo pred prahom in umazanijo. Ko jih položite na posteljo, lahko preprečijo, da bi prah ali umazanija padla neposredno na posteljo.
  4. Dodatna plast udobja: Če želite posteljo narediti še bolj udobno, lahko posteljno pregrinjalo uporabite kot dodatno plast med rjuho in vzmetnico. To vam bo omogočilo mehkejše spanje.
  5. Praktičnost: Posteljna pregrinjala so enostavna za vzdrževanje. Večina jih lahko operete v pralnem stroju, kar olajša skrb za higieno vaše postelje.

Pri izbiri posteljnega pregrinjala upoštevajte svoje potrebe in slog spalnice. Naj bodo tako funkcionalna kot tudi estetsko privlačna, da boste uživali v prijetnem in urejenem prostoru za počitek.

Ne spreglejte izdelkov iz naše ponudbe

2024 © Minimarket d.o.o. - Vse pravice pridžane