Ikona za facebook facebook Ikona za telefon 041 97 25 15 Ikona za e-pošto info@minimarket.si
Poslovalnica Maribor
Poslovalnica Maribor

V trgovskem centu City - Maribor, v pritličju zraven kavarne Caffetteria in trgovine Top Shop

Oglejte si ponudbo
Poslovalnica Ptuj
Poslovalnica Ptuj

Na dostopni lokaciji, z lastnim parkiriščem pred trgovino, na Ormoški cesti 16 se nahaja trgovina M-teks z veliko punudbe oblačil in hišnega tekstila

Oglejte si ponudbo

Frotir

Ta tkanina je običajno narejena iz 100% bombažnih vlaken, kar ji daje naravno kakovost in trajnost. Tkanina frotirja je prepoznavna po svoji posebni strukturi, kjer so zanke na eni strani tkanine povišane, kar daje tkanini mehko in puhasto površino, medtem ko je na drugi strani ravna in gladka.

Frotir je priljubljen za izdelavo brisač, posteljnine, kopalnih plaščev in drugih izdelkov, ki zahtevajo vpojnost in mehkobo. Zaradi svoje odlične vpojnosti je frotir še posebej uporaben za brisanje telesa po kopanju ali prhanju, saj hitro absorbira vlago, hkrati pa je prijetno nežen na koži.

Poleg funkcionalnosti je frotir tudi estetsko privlačen. Na voljo je v različnih barvah, vzorcih in teksturah, kar omogoča ustvarjanje privlačnih in udobnih kosov pohištva ter oblačil. Frotir je tako lahko praktičen in stilsko dovršen material, ki ga pogosto najdemo v kopalnicah, spalnicah in spa centrih po vsem svetu.

Ne spreglejte izdelkov iz naše ponudbe

2024 © Minimarket d.o.o. - Vse pravice pridžane