Ikona za facebook facebook Ikona za telefon 041 97 25 15 Ikona za e-pošto info@minimarket.si
Poslovalnica Maribor
Poslovalnica Maribor

V trgovskem centu City - Maribor, v pritličju zraven kavarne Caffetteria in trgovine Top Shop

Oglejte si ponudbo
Poslovalnica Ptuj
Poslovalnica Ptuj

Na dostopni lokaciji, z lastnim parkiriščem pred trgovino, na Ormoški cesti 16 se nahaja trgovina M-teks z veliko punudbe oblačil in hišnega tekstila

Oglejte si ponudbo

Pogoji poslovanja

OSNOVNI PODATKI PRI NAKUPU

Lastnik spletne trgovine www.mteks.si ter ponudnik izdelkov je Minimarket d.o.o., Ješenca 23b, 2327 Rače.

V spletni trgovini www.mteks.si kupujete zelo ugodno in varno.

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje naročenega blaga, informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Spletna trgovina www.minimarket.si si pridržuje pravico do napak pri slikah in ostalih podatkih.

Z vstopom in uporabo spletne trgovine sprejemate in se zavezujete upoštevati v nadaljevanju navedene pogoje uporabe. Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev brez predhodnega obvestila.


POSTOPEK NAROČILA

 • Račun se izdaja v slovenskem jeziku.
 • Naročilo se prične tako, da kupec klikne na gumb "Potrdi naročilo" in konča s plačilom na TRR ponudnika ali s plačilom prevozniku ob dostavi.
 • Pogodba bo shranjena v natisnjeni obliki na sedežu ponudnika.


Dobavni rok:

 • Zavezujemo se, da bomo kupcu dostavili naročene izdelke v najkrajšem možnem roku.
 • Dobavni rok je praviloma  od 1 do 3 delovnih dni od datuma naročila, oz. od datuma plačila predračuna, v kolikor se kupec odloči za plačilo po predračunu.
 • Naročeni izdelki bodo dostavljeni na naslov, ki ga je določil kupec.
 • Kupec bo o dostavi predhodno obveščen preko e-maila ali telefona. V primeru, da izdelka nimamo na zalogi vas o tem obvestimo prek e-maila ali telefona.

 

Cene:

 • Cene na spletni strani www.mteks.si so v EUR in vsebujejo DDV.
 • Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila.
 • Cene veljajo do razprodaje zalog.

 

Odveza odgovornosti:

 • Trudili se bomo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naših spletnih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bomo  kupca obvestil o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

Vračilo blaga:

 • Kot kupec imate pravico do vračila blaga v 14-ih dneh od prejema naročenih izdelkov. O tem nas morate obvestiti pisno prek navadne ali elektronske pošte. Izdelek mora biti nepoškodovan in v takšnem stanju kot je bil odposlan. Spletna trgovina, v roku najkasneje 8 dni od prejema blaga, vrne celotno kupnino. Potrošnika bremenijo le stroški vračila blaga na sedež podjetja. Zavrnjenemu blagu mora biti priložen račun.
2024 © Minimarket d.o.o. - Vse pravice pridžane